Ново

Аца Лукас никако да куртули од алергијата на полен

Аца Лукас изгледа има страшна алергија на полен, па пролетта како годишно време не му прија баш. Сочуствуваме со тебе, сите ние алергични на полен.

PEUGEOT ви нуди проверка на клима уредот во 7 контролни точки

Покрај акциите за возила, Брендот Peugeot секогаш посветува внимание и на постпродажниот процес кој е од големо значење за клиентите.

Комуникацијата со клиентите и следење на историјата на нивниот автомобил е основата на работењето на сервисните центри на Еуроимпекс. Грижата за својот автомобил го прави секој сопственик одговорен кон својата инвестиција, а Брендот Peugeot е присутен во секоја точка на одржувањето.

Токму затоа, Peugeot со новата сервисна акција ве советува: „препуштете се на максимално уживање во текот на возењето при жешките летни денови. Проверете и дополнете ги навреме клима уредите во вашите возила, по специјална цена од 1.300 денари, во текот на акцијата која вклучува:

Дополнување на клима уредот и проверка на 7 контролни точки:

 • Визуелна контрола на каишот на компресорот на клима уредот,
 • Контрола на црева и цевки,
 • Контрола на ладилникот на клима уредот,
 • Контрола на работењето на квачилото на компресорот на клима уредот (во зависност од опремата)
 • Тест на притисокот на разладниот флуид
 • Контрола на температурата на воздухот во кабината
 • Проверка на нивото на течности
 • + 10% попуст на сите зафати и делови

  Дочекајте го летото сигурни дека температурата во вашето возило ќе биде идеално прилагодена според вашите потреби.

  Овластените сервисни центри на Еуроимпекс ве очекуваат!