По повод ваучерот за пијани шофери

Градоначалникот во соработка со кафаните промовираше ваучер за такси за поднапиени гости кои ќе може да си го нарачаат пред да седнат во кафана, со цел нели да не возат пијани после тоа. Твитерџиите одма го крстија ваучерот.