Ново

Глушец кој исплаши и мачка и газда

Велат дека мачките се користат за бркање глувци дома. Епа момаков фатил глушец и му ја пуштил мачката. Изгледа глушецот испадна да е Џери, а мачката Том од цртаните, па си го подбра опашот и он и газдата.