И со запросувањата се претера

Порано јавните запросувања беа реткост и затоа луѓето реагираа емоционално, но сега се некој сака да се докаже и истакне со запросување во јавност. Малиов отприлика изреагира како што реагираат сите кои ќе видат уште едно видео од запросување.