Што дозна Фчерашни Новости од владиниот пиар

Фчерашни Новости во најновата епизода откриваат како живее еден поранешен командант заборавен од Владата. Воедно погледнете што дознаа Фчерашни од владиниот пиар, кои се најновите потези и советници кои ќе бидат вработени. Ланчо на терен дознава што е потребно за да се затвори една дупка. На крај погледнете го и новиот хит кој го спремија Фчерашни Новости и пробајте да погодите од која песна направија римејк.

Фчерашни Новости со нов хит - Малери

Екипата на Фчерашни Новости направи нов летен хит со наслов „Малери“. Песната ја изведуваат веќе добро познатите ликови, Ланчо, Јелисалфета, Ведермен и Климе. Уживајте во летото и поралеку од сите малери.