Ново

Фчерашни Новости со нов хит - Малери

Екипата на Фчерашни Новости направи нов летен хит со наслов „Малери“. Песната ја изведуваат веќе добро познатите ликови, Ланчо, Јелисалфета, Ведермен и Климе. Уживајте во летото и поралеку од сите малери.

За малце

Штрк си бара храна во поле, кога во последен момент спасува глава од гепард. Понекогаш стварно треба да имаш среќа за да преживееш.

Ептен популар