Иван Исцелител знае зошто не се пласиравме во финалето на Евровизија

Македонија не успеа да се пласира во финалето на Евровизија по не знам кој пат. Што е причината најверојатно само Иван Исцелител знае.

Него за спортска да кажеше некоја сигурна, не ќе да беше лошо.