Ново

Како тече реконструкцијата на Владата

Што се дискутира на средбите меѓу министристе за надворешни работи на Македонија и Грција? Кој може да има подобри информации од екипата на „Фчерашни новости“, од кои вчера, по 32 пат оваа година, последни дознавте:

* Каква е атмосферата на Саемот за книги?

* Какви проблеми со видот имаат одредени владени претставници?

* Како тече реконструкцијата на Владата

За сите оние што ја пропуштија оваа епизода на „Фчерашни новости“, таа веќе може да се погледне и на „Јутјуб“.