Ново

Како да ги спасиш бодигардите од главоболка и лош вид

Ако имаш лоша шофершајбна на службениот мерцедес, а сакаш да ги поштедиш бодигардите од главоболка и лош вид поради истата, не секогаш е ок да купиш нов мердецес за 600,000 евра. Може да направиш и како Ким Јонг Ун. Бодигардите вака ич нема да ги боли глава, а и нема да си го расипат видот.