Ново

Мисирка влезе во Тмобиле, се покака и излезе

Мисирка влезе во продавница на Тмобиле во Бостон, се покака на среде и си избега надвор. И после муштеријата е увек во право. Како па да не.

Мормони пробуваат ЛСД

Мормоните важат за луѓе кои водат едноставен живот и не се многу по пороците. Некои од нив никогаш не пробале пиво, па дури ни кафе. Дечкиве за првпат ќе пробаат ЛСД (психоделична дрога).