Ново

Мормони пробуваат ЛСД

Мормоните важат за луѓе кои водат едноставен живот и не се многу по пороците. Некои од нив никогаш не пробале пиво, па дури ни кафе. Дечкиве за првпат ќе пробаат ЛСД (психоделична дрога).