Ново

Што ни носи новата епизода на „Фчерашни Новости“?

Во новата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе ја гледаме Јелисалфета на протестот на вулканизерите. Ланчо заминува за Охрид да прави репортажа, а воедно Фчерашни почнува со ново реално шоу „Се за летно тело“. Гледајте во недела во 20 часот на Телма.

Штикли и тегови не одат заедно

Има причина зошто се носи посебна опрема кога креваш тегови. Цурава сакаше да се направи паметна и да ги крене теговите додека носи штикли. Колку само се зезна.