Возрасните сакаат да играат плочка

Денешните деца не ја знаат, ама на повозрастните сигурно ќе им текне на играта од детството наречена „плочка“. Епа дечкиве ги нацртале полињата на рандом улица и снимале 10 саата за да видат кој се ќе заигра. Резултатот е сосема очекуван, скоро сите возрасни сакаат да се потсетат на безгрижното детство.