Ново

На Флорида учениците мора да носта проѕирни ранци

Поради премногу честите пукања во училиштата, директорот на средното училиште Марџори наредил сите ученици да носат проѕирни ранци со цел да се гледа дали некој носи оружје.

На учениците не им се допадна идејата, па некои почнале намерно да носат глупости во своите ранци.

Некој пак си направил и аквариум од ранецот и ставил риби и вода во него.