Фчерашни истражува зошто за долг од 1 денар се наплаќа 200 евра

Фчерашни на терен дознава дека граѓаните отпочнале иницијатива „Оброк за секој министер“. Откриваме како е да се биде аналитичар во Фчерашни Новости. Ексклузивно Ланчо направи интервју со најголемото руско влијание во земјава.