Ново

Како изреагира Путин после протерувањето на руски дипломат од Македонија

На јутјуб се појави видео од претседателот на Русија, Владимир Путин, како свири позната македонска песна. Експертите велат дека ова била неговата реакција откако дознал дека Македонија протерала руски дипломат. Што сака со ова да ни каже Путин?

Фотошоперите се отров луѓе

Дечко и девојка отишле на викенд и таму дечкото ја побарал за жена девојката. Сликата е сликана во тој момент, но позади нив има еден буцко кој тие не сакаат да биде на сликата, па бараат помош од фотошоперите на интернет да го избришат. Нашле од кого да бараат помош.

Оригиналната слика

Фотошопираните