Ново

Каков проблем има Двејн Џонсон

И покрај тоа што е богат и познат глумец, Двејн Џонсон (Карпата) сепак има еден многу банален проблем. Никако не може да го закопча копчето на левиот ракав од кошулата. Барем така изгледа по начинот на кој се слика.

Како Србија се справи со снегот

Доколку мислите дека кај нас елошо се справуваат со снегот, погледнете го прилогот од една српска телевизија. Градскиот татко објаснува ли објаснува, а во позадина една машина за снег врти ли врти на кружниот тек. Абе се работи, не дека не, ама некако во круг.