Ново

Во Шведска само проблеми

Џабе висок стандард и убави чоколади кога не можеш да преминеш улица. Којзнае колку му се лути на градскиот татко што не фрлил сол на улицата. Ако се твитерџии, гарант веќе го имаат исхејтано на твитер.