Дечкото што никогаш не го боли кичмата

Трој Џејмс е момак кој никогаш не го боли кичмата, без разлика што и да прави. Тоа е така затоа што Трој има толку флексибилен рбет што може да оди на сите четири екстремитети наопачки. Језиво.

И после не стигаат нарачките од АлиЕкспрес

Ако имаш нарачано нешто од АлиЕкспрес и се чудиш зошто се уште не е стигната пратката, има логично објаснување за тоа. Наместо да се расправаш со Кинезот, погледни го видеото, можеби твојата нова футрола за мобилен е во еден од овие контејнери.