Лучиано Росо ја имитира Витни Хјустон

Познатиот италијански глумец и имитатор има ново видео. Овојпат тој го имитира пеењето на Витни Хјустон со „I will always love you“. 

Да се потсетиме и на неговото видео со песната „Mambo number 5“. Уживајте.