Лучиано Росо ја имитира Витни Хјустон

Познатиот италијански глумец и имитатор има ново видео. Овојпат тој го имитира пеењето на Витни Хјустон со „I will always love you“. 

Да се потсетиме и на неговото видео со песната „Mambo number 5“. Уживајте.

Земи си мачка рекоа

Постојат два типа на луѓе, едните сакаат кучиња, а другите мачки. За тие што одбрале кучиња, разбираме зошто го направиле тоа, ама тие што одбрале мачки нека си го погледнат видеово.