Ново

Фчерашни Новости со ексклузивна снимка од Собранието

Фчерашни Новости последни дознаваат што точно се случи во Собранието. Неверојатно, Фчерашни на промоција на нова поетска збирка. Во новата епизода ќе откриете и зошто нема лекови после 15 во месецот и што треба да направите во врска со тоа. Погледнете ја целата епизода.

Корчагин има химна

Химните за образовните институции не се новост во нашата земја, но до сега химни се пееја само за факултетите. Корчагин реши да го промени тоа и направи химна за себе. Да погледнеме.