Корчагин има химна

Химните за образовните институции не се новост во нашата земја, но до сега химни се пееја само за факултетите. Корчагин реши да го промени тоа и направи химна за себе. Да погледнеме.

Кога цело семејство е зависно од спортска кладилница

Во период кога има многу зависници од спортска кладилница, не е паметно цело семејство да се кладите на иста утакмица. Дешавкава е по повод утката на Толга во 94 минута против Фенербахче. Запазете го стариот со столицата.