Ново

Учиме шведски со актерката од Тумб Рејдер

Алициа Викандер е шведска актерка која глуми во новото продолжение на познатиот серијал „Тумб Рејдер“ (Ограбувач на гробници). И кој подобро да те научи шведски од самата таа. Дур чекаме да излезе филмот, уживајте во забрзаниот курс.