Ново

Фчерашни на терен: Како изгледа прв ден на работа после 10 години стаж

Фчерашни Новости во најновата епизода излегоа на терен за да дознаат како изгледа прв ден на работа после 10 години стаж. Фчерашни се вклучија во прес конференција на Владата, погледнете за што разговараа со Пиарот. Фчерашни на терен дознава какви акции спроведува МВР. Се ова и многу повеќе во новата епизода на Фчерашни Новости.