Ново

Во лош момент, на лошо место

Момаков поправал плински уред за греење во локално кафе. За негова несреќа на неколку метри од него, работници бушеле улица и погодиле електрична инсталација по што направиле таков куршлус да момаков едвај успеал да се спаси.

Гугл Јапонија извади мапа на улиците од кучешка перспектива

Не знаеме зошто на некој би му било потребно да ги гледа улиците од кучешка перспектива, ама еве во Јапонија сметале дека е тоа потребно. Освен нели, за да знае кучето каде се измочало последен пат, па пак таму да иде.