Ново

Со новата понуда на SUV гамата на Peugeot, бидете далеку пред сите!

Во изминатите неколку месеци, Peugeot со гордост ја претставуваше новата SUV гама, сочинета од Peugeot 2008, 3008 и 5008.

Далеку пред сите! Е слоганот кој во целост ја опишува SUV гамата на Peugeot пред очите на потенцијалните клиенти. Создадена за целосно уживање, трајни авантури и нови хоризонти, Peugeot ја понудува SUV гамата со 5 години гаранција и 5 години гратис редовно одржување.

Примамливо зар не?

Возила креирани со посебно внимание дури и на најмалиот детаљ ги освојуваат и најпребирливите. SUV гамата на Peugeot, се одликува со комплетно нова технологија, највисоко ниво на безбедност, моќни и ефикасни мотори и посебен акцент врз креациите фокусирани на внатрешниот дизајн, кои зад управувачот, побудуваат чувство на влез во целосно нова димензија.

Почувствувајте го и вие со закажување на бесплатно тест возење на следниов линк: http://www.peugeot.com.mk/vozila/test-vozenje