Македонците сигурно можат да го срушат овој рекорд

Гинис прибира секаков вид на рекорди, па и во најдолго плукање вода од уста. Момак од Етиопија го држи рекордот со 56,36 секунди плукање вода без престан. Мислам дека Македонците може да го срушат овој рекорд во плукање без престан како од шала.