Ново

Македонците сигурно можат да го срушат овој рекорд

Гинис прибира секаков вид на рекорди, па и во најдолго плукање вода од уста. Момак од Етиопија го држи рекордот со 56,36 секунди плукање вода без престан. Мислам дека Македонците може да го срушат овој рекорд во плукање без престан како од шала.

Луѓето се ѓубриња

Момак решил да нурне на Бали, во околина на островот Нуса Пенида, со цел да прикаже што точно има на дното од океанот. И има што да видите. Ако продолжат луѓето со ваква пракса, Бали ќе стане една голема депонија и цел воден свет ќе изумре.