Фчерашни ексклузивно се вклучи во прес-конференција на Владата

Евтина струја и нова епизода на „Фчерашни новости“. Што треба повеќе во недела навечер? Следи 24 епизода на најгледаната хумористична емисија. Во неа последни ќе дознаете:

- Возбудлива акција на македонската полиција

- Човек со 10 години стаж првпат на работа!

- Ексклузивно вклучување од прес-конференција на Владата

Не ја пропуштајте и оваа епизода на Фчерашни новости. Недела 20 часот на Телма телевизија и во живо на нивната Фејсбук страница.