Ла Коста го менува логото

Познатото крокодилче „Ла Коста“ го менува логото. Од компанијата одлучиле да го „одморат“ крокодилот и место него да стават лого со загрозени видови на животни од целиот свет. На овој начин сакаат да го разбудат светот за штетата која им се прави на овие животни.

Ептен популар