Ново

Фчерашни Новости открива какви рокади се изиграа во една партија

Фчерашни Новости во најновата епизода открива какви рокади се изиграа во една партија. Ексклузивно, премиерот Зоран Заев со нов предлог за решавање на спорот со Грција. Анти-корупциската комисија успева да ги скрши законите на физиката. И за крај погледнете како е да се биде хејтер во Македонија.