Ново

Фчерашни Новости дознава дали правдата е слепа

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе дознаете дали правдата е слепа. Фчерашни ја открива тажната сторија која ја потресе цела македонска администрација. Дознајте во кои спортови Македонија би освоила златни медаљи, ако беа дел од Олимпијадата. Се тоа и уште многу повеќе, во новата епизода на „Фчерашни Новости“.

Се измоча на таблата во лифтот и зажали

Кога детето прави беља, обично родителите викаат дека е темпераментно. Епа едно такво темпераментно дете влегува во лифт и решава да се измоча на таблата со копчиња, ама кармата многу бргу го стигна.