Ново

Новата хит-песна на Дани Димитровска доби видеоспот (ВИДЕО)

„Да Заборавам" е песна под реден број седум од неодамна излезениот нов албум на познатата пејачка Дани Димитровска - насловен како  „Град За Љубов". 
 
После успешната промоција на албумот во ноември минатата година, Дани продолжува со реализирање на видеа за песните од албумот. Режисер на видеото „Да Заборавам" е на Дејан Матиќ - Део со техничка поддршка од Чочо.
 
- „Да Заборавам" е акустична љубовна изјава, разговор со себе. Не постои дефиниција, нека си ја доживее секој во своја верзија. Мојата „верзија" за оваа песна е дека ми е хит. Во срцето...  изјави Димитровска.