Ново

„Наше маало“ и Викторија Лоба во Еден на Еден

Осумнаесет години од почетокот на снимањето на култната детска серија, Жаре во новата „Еден на Еден“ собра дел од екипата на „Наше маало“. Каде се и што прават денес Мали, Дарко, Филис и останатите ликови со кои растевме, дознајте во недела на Канал 5.

Во Еден на Еден не ја пропуштајте и Викторија Лоба, која отворено одговара на секое прашање од Жаре, па дури и на она „Кога ти беше третото сексуално искуство“.

Еден на Еден оваа недела од 18:50 часот на Канал 5.

Пежо на саемот во Женева ќе престави два нови модела и новата скулптура на Лав

На овогодишниот саем во Женева, кој ќе се одржи од 8-ми до 18-ти март, Peugeot ќе претстави два нови модела, Peugeot 508 и Концепт – Peugeot Rifter.

Исто така, Peugeot на саемот во Женева ќе ја претстави сосема новата скулптура на Лав со импресивни димензии која е дизајнирана од Peugeot Design Lab.

Оваа скулптура со себе носи цврсто впишана ДНК на Брендот и ја олицетворува гордоста на целиот Бренд, гордоста што Peugeot брендот го зголеми нивото на квалитет за да понуди квалитет без компромис.

– Дизајнерите создадоа иконичен, безвременски дизајн кај овој монументален Лав, со јасни и извајани површини. Неговите спектакуларни димензии го нагласуваат моќниот и непоколеблив карактер на Брендот. Позицијата на држење, стоејќи исправено и решително посегнувајќи нанапред но без агресија, пренесува ведрина и доверба во иднината, вели Жил Видал, главен и одговорен раководител за дизајн на Peugeot.