Ферги ја искасапи американската химна

Не престануваат негативните коментари по повод чудната џез верзија на химната на Америка која ја изведе Ферги на вчерашниот Ол стар натпревар. Дали стварно ја искасапи Ферги химната или и вака е ок, проценете сами.