Фчерашни Новости во новата епизода дознава какви се кадровските политики на СДСМ

Репортерите на „Фчерашни Новости“ се соочуваат со секакви препреки од природна, општествена и гужвена природа со цел да дознаеме:

- Какви ќе бидат кадровските политики на СДСМ;

- Кој ја грабна Јелисалфета и зошто, побогу?

- И зошто некои луѓе снимаат во слоумоушн?
 

Аца Лукас со нова песна „Волиш ли ме кад заборавим текст“

Понекад може да се деси да го заборавиш текстот на песната. Тоа им се случува дури и на професионалци како Аца Лукас, али Аца мошне фраерски го одглуми тој момент. Истиот овој трик може да се искористи и кога ќе ветиш нешто, па после се правиш наудрен.