Ново

Аца Лукас со нова песна „Волиш ли ме кад заборавим текст“

Понекад може да се деси да го заборавиш текстот на песната. Тоа им се случува дури и на професионалци како Аца Лукас, али Аца мошне фраерски го одглуми тој момент. Истиот овој трик може да се искористи и кога ќе ветиш нешто, па после се правиш наудрен.