Што прави Кејт Аптон за св.Трифун?

Додека сите се прашуваат кој празник да го слават вечер, дали св. Трифун или Валентајн, Кејт Аптон не се замара со такви ствари. Таа се замара со новите костими за капење на Спортс Илустрејтед. Него ги носи ли некој овие ствари или само за сликање се користат - е прашање кое веројатно никого не го мачи.

Колку години рече дека имам?

Стариот има 98 години, но велат кога ти е интересно годините не се бројат, па така тој мисли дека има 79. Инаку роден е 1919 година и запазете ја реакцијата кога синот му кажува колку всушност години има.

Ептен популар