Ново

Колку години рече дека имам?

Стариот има 98 години, но велат кога ти е интересно годините не се бројат, па така тој мисли дека има 79. Инаку роден е 1919 година и запазете ја реакцијата кога синот му кажува колку всушност години има.

Ако Лиам Нисон беше Купидон

По повод „Денот на вљубените“, познатиот холивудски актер, Лиам Нисон, пробува да добие улога на богот на љубовта, Купидон. И оди после не се заљуби на ваков ден.

Северно-корејките пејат за некој Игор?

На зимските олимписки игри во Пјонгчанг, Јужна Кореја, на трибините најголем впечаток оставија Северно-корејките и нивното навивање. Може да се слушне како пејат за некој Игор, е сега кој е Игор, само они си знаат, ама напред Игора, Игора.

Ептен популар