Северно-корејките пејат за некој Игор?

На зимските олимписки игри во Пјонгчанг, Јужна Кореја, на трибините најголем впечаток оставија Северно-корејките и нивното навивање. Може да се слушне како пејат за некој Игор, е сега кој е Игор, само они си знаат, ама напред Игора, Игора.

Не е оваа да ја носиш дома

Цура здрвува шише Јегермајстер на екс, па после довршува со Редбул. Дали пие ради Трифун или Валентајн, не знаеме, ама дома пред мајка не ја носиш оваа.

Ептен популар