Не е Дукати мотор за секого

Момаков земал Дукати мотор и му ставил тркала за лед. Арно ама, не сконтал дека замрзнатото езеро не е можда идеално место за да го вози својот Дукати.

iPhone експлодирал во фризерски салон

Не знаеме што е со телефоните што експлодираат сами од себе во последно време, ама ова не е на арно. iPhone експлодирал во фризерски салон и за среќа нема повредени. Да го носиш во џеб и вака да ти експлодира е ептен страшно.