Се испотепаа за на крај да се гушнат

Пијан патник замара момак кој си седи мирно во возот. На момакот му здосадува и почнува тепачка, ама крајот сите ги изненади. Ете не секогаш треба да се бега од пијаниот. После неколку заушки тој ќе се вразуми.

Ептен популар