Детето со најчудното име

Ако мислиш дека во Македонија на децата им даваат чудни имиња, тогаш се лажеш. Малиов доаѓа од Африка и кумот изгледа бил бајаги пијан кога му го дал името, Квазаквазанештонештокхххзаболаза. Нагалено сигурно го викаат Кико или Кххх.

 

Фчерашни Новости со срцепарателна сторија за Цане од Битола

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ погледнете ја срцепарателната сторија за Цане од Битола кој сака да стигне до Брисел. Фчерашни дојде до формула која можеби конечно ќе го реши спорото со името. Воедно, успеаја да откријат каква тајна се крие во подземјето на штабот на ВМРО ДПМНЕ. Се тоа и многу повеќе, во најновата епизода на Фчерашни Новости.

 

Ептен популар