Ново

Фчерашни Новости со срцепарателна сторија за Цане од Битола

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ погледнете ја срцепарателната сторија за Цане од Битола кој сака да стигне до Брисел. Фчерашни дојде до формула која можеби конечно ќе го реши спорото со името. Воедно, успеаја да откријат каква тајна се крие во подземјето на штабот на ВМРО ДПМНЕ. Се тоа и многу повеќе, во најновата епизода на Фчерашни Новости.