Само луѓе без памет го прават ова

Ок, сме чуле за паркур, а и сме виделе, али овие момци се дефинитивно без памет. Бегаа од обезбедувањето на зградата по покрив на други згради. За ризикот ич да не збориме, сами ќе си видите.

Ептен популар