Ново

Цел живот погрешно сте правеле палачинки

Кој би рекол дека цел живот сме правеле палачинки на погрешен начин. Додека повеќето ја ставаат смесата внатре во тавчето, момаков ја става на надворешниот дел од тавчето. Нема потреба од превртување и нема да ти паѓа кај стигне.

Што сом ќе беше ова?

Има рибарски приказни и вистински случки. Оваа е една од вистинските. Среќа што земал момакот камера, инаку тешко дека некој ќе му веруваше дека фатил толкав сом.

Ептен популар