Ново

Фчерашни Новости открива од што се незадоволни македонските таксисти

Фчерашни Новости во најновата епизода ќе ни открие од што се незадоволни македонските таксисти. Што вели македонската дијаспора за случувањата во Македонија. Воедно ексклузивно видео од владиниот портпарол кој ги соопшти најновите одлуки на новата владина седница.

Дали е подобро да си во врска само со една или повеќе личности?

Некои преферираат врска само со една личност или моногамија, додека пак на други не им е проблем да имаат повеќе врски одеднаш, но што е подобро и зошто? Порано луѓето не биле воопшто моногамни, но со полигамија се ширеле многу сексуално преносливи болести, па луѓето одлучиле дека е подобро кога имаат само еден партнер. Дали е така и денеска?