Ново

НАСА откри македонски звуци кои доаѓаат од Сонцето?

Обсерваторијата на НАСА која го набљудува Сонцето забележа несекојдневен момент. Сонцето испушта звуци кои се предлабоки за човековото уво да може да ги регистрира, меѓутоа кога снимката ќе се убрза се добива нешто несекојдневно.

Еден на Еден специјал: Кили отворено за својата животна драма

Оваа недела во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија ве очекува специјал-издание на „Еден на Еден“, во кое гостува легендарниот Кирил Поп ХристовКили.

Жаре и Кили зборуваа за многу работи. За неговата несреќна судбина кога беше уапсен пред неколку години, за неговото „бегство“ во далечниот  Еквадор, за животот таму, за лекувањето на страшната болест, за тоа кој му помогнал, од кого се разочарал и уште многу, многу интересни приказини кои ќе го задржат вашето внимание.

Затоа, не го го пропуштајте овој специјал на „Еден на Еден“.  Недела, 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија, бидејќи Кили е еден и единствен.