Калифорнија има голем проблем со бездомниците

Голем број на бездомници живеат долж реката Санта Ана во Калифорнија. Повеќето од нив живеат во импровизирани шатори и засолништа. Еден точкољубец го снимил ова 10 минутно видео за да посочи на големиот проблем што го има Калифорнија.

Ептен популар